Tuinonderhoud Vos

 

Tuinonderhoud Vos werkt in de regio rond Hasselt en kan worden ingeschakeld voor het onderhoud van een particuliere of professionele tuin. Het is belangrijk om een tuin te hebben met uitstraling, dit weerspiegelt namelijk het hele domein (huis en kantoor). Daarom moet hier tijd en werk in worden gestoken, maar voor vele mensen is dit maar bijzaak.

 

Daarom heeft Ruben Vos zich sinds enkele jaren gespecialiseerd in het onderhouden van een particuliere of professionele tuin. Maaien, verticuteren of bemesten van gazons is als een hobby voor hem. Maar ook het onderhoud van een bloementuin of het scheren van hagen en struiken zijn hem in de vingers gelegd. Het is een win-win situatie, hij houdt zich bezig met uw tuin terwijl u zich rustig kan concentreren op belangrijkere zaken.

 

Verder is tuinonderhoud Vos ook een verkooppunt voor uw jaarlijkse voorraad brandhout. Steeds meer en meer mensen hebben tegenwoordig een kachel op hout, maar hout is duur. Daarom kan u hem contacteren op het nummer: 0471/042283 voor uw levering van hout.

 

U kan op onze website: www.tuinonderhoud-vos.be terecht voor meer info over de zaak!

 

Fotogalerij Tuinonderhoud Vos

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.Tuinonderhoud Vos, Tuinaanleg en Onderhoud in Hasselt.